OFERTA

GIN
RUM
RPA

INFORMACJA DLA KLIENTA

Jeżeli chcesz uzyskać szczegółowe informacje na temat aktualnych ofert, skontaktuj się z dedykowanym przedstawicielem.

PRZEDSTAWICIELE MARKI PREMIUM​

PACCAMORA WINO

  • INZOLIA – BIAŁE WYTRAWNE – 12,5% – kolor jasnożółty z zielonkawymi refleksami. Aromat intensywny, owocowy z kwiatowymi i cytrusowymi nutami. W smaku cytrusowe, mineralne, z odświeżającą kwasowością i przyjemnym finiszem. Idealne jako aperitif lub do owoców morza i sałatek.
  • NERO DAVOLA – CZERWONE WYTRAWNE  –13% – kolor czerwony z odcieniem purpury. Aromat fiołków, wiśni, śliwek z nutą białego pieprzu. Doskonałe do grillowanego mięsa, warzyw i włoskich makaronów.
  • CABERNET SAUVIGNON – CZERWONE WYTRAWNE – 13%  – intensywny aromat czarnych jagód z nutą czarnego pieprzu i przypraw. Bogaty smak dojrzałych owoców. Doskonałe do grillowanego mięsa, aromatycznych serów, wołowiny i dziczyzny.

 

    0,75l

Producent: Baglio Curatol0

————————————————————————————————————————————————————————————————–

BARBANERA WINO

  •  APPASSOMENTO – CZERWONE WYTRAWNE – 15%
  • ROSSO DI MONTELPULCIANO – CZERWONE WYTRAWNE  – 13% – kolor intensywnie czerwony z odcieniem purpury, aromat winny z akcentami owoców leśnych i wiśni z odrobiną fiołków i przypraw.  Idealne do białych mięs i świeżych serów. Temperatura serwowania 18-20ºC.
  • AGLIANICO PRIMITIVO – CZERWONE WYTRAWNE – 13,%  – kolor intensywnie czerwony z odcieniem purpury, aromat jeżyn i kwiatowy zapach fiołków. Idealne do czerwonych mięs i dojrzałych serów. Temperatura serwowania 16-18ºC.
  • CHIANTI – CZERWONE WYTRAWNE –  13,% – kolor intensywnie czerwony z odcieniem purpury, aromat winny z akcentami owoców leśnych i wiśni przyprawionych odrobiną fiołków. W smaku mocno wytrawne, świeże. Idealne do dań włoskich z pomidorami, pieczonych mięs oraz świeżych serów. Temperatura serwowania 18-20ºC.

 

    0,75 l

Producent: Barbanera

————————————————————————————————————————————————————————————————–


    Weryfikacja pełnoletności