OFERTA

GIN
RUM
RPA

INFORMACJA DLA KLIENTA

Jeżeli chcesz uzyskać szczegółowe informacje na temat aktualnych ofert, skontaktuj się z dedykowanym przedstawicielem.

PRZEDSTAWICIELE MARKI PREMIUM​

CASTEL LEONARDO WINO

  • MUSCAT – BIAŁE PÓŁSŁODKIE – 11% – ma ciepłą, złotą barwę i wyrazisty lipowo-cytrynowy bukiet. Doskonałe do samodzielnego spożycia oraz jako dodatek do lekkich dan drobiowych, miękkich serów oraz deserów.
  •  MERLOT  – CZERWONE PÓŁSŁODKIE – 11,5% – wino jedwabiste, pełne, o ciemno rubinowej barwie i intensywnym aromacie dojrzałych owoców. W smaku wyraźnie zarysowane akcenty czekolady z delikatnymi nutami wiśni. Świetnie współgra z daniami mięsnymi, jak również lekkimi, owocowymi deserami.
  • CHARDONNAY – BIAŁE PÓŁWYTRAWNE – 11,5% – wino o słomkowej barwie, wyczuwalne akcenty brzoskwini, kwiatów oraz cytrusów z wyważoną kwasowością i                                                                                           orzeźwiającym finiszem. Bardzo dobrze komponuje się z pastami oraz rybami                                                                                                     CABERNET SAUVIGNON – CZERWONE PÓŁWYTRAWNE – 11,5% – wino o                                                                                          czerwonej barwie, wyjątkowym aromacie z nutą fiołka i szafranu oraz aksamitnym, lekko                                                                                cierpkawym smaku sprawia, że stanowi doskonały dodatek do dań mięsnych oraz sałatek                                                                                owocowych                                                                                                                                                                                                                                                                       0,75l

Producent: Castel Mimi                                                                                                                                                       

————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

 

SECRET ARISTOCRATA WINO

  • MUSCAT – BIAŁE PÓŁSŁODKIE – posiada delikatny bukiet, w którym dominują nuty kwiatowe ( płatki róż ) i ziołowe. Przyjemne dla podniebienia, o wyraźnie wyczuwalnym akacjowo- muszkatowym aromacie. Świetny towarzysz lekkich deserów.
  • CABERNET – CZERWONE PÓŁSŁODKIE –  wino o intensywnym aromacie dojrzałych czarnych porzeczek, leśnych jagód i dzikich jeżyn.
  • MERLOT – CZERWONE PÓŁWYTRAWNE –  wino mołdawskie. Wyprodukowane ze szczepu Merlot. Zapach z nutami malin, wiśni oraz jeżyn.
  • SCHARDONNAY – BIAŁE PÓŁWYTRAWNE – najlepiej swoje walory oddaje podane do potraw z białego mięsa, grillowanych ryb i różnego rodzaju serów.

 

    10,50%0,75l

Producent: Albastrele Wines

 

 

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

STRADIVARII WINO

  • TRAMINER – BIAŁE PÓŁWYTRAWNE –  pełne kwiatowych aromatów – róży, jaśminu i białych lilii. Idealne do kuchni orientalnej. Temperatura serwowania: 8 -12 0 C.
  • CHARDONNAY – BIAŁE PÓŁSŁODKIE  – białe, półsłodkie wino pełne intensywnych zapachów brzoskwini, moreli, owoców tropikalnych. Schłodzone, będzie idealnym towarzyszem owoców morza i ryb z grilla. Temperatura serwowania: 8 -12 0 C.
  • PINOT FRANC – CZERWONE PÓŁWYTRAWNE – wino o pięknym rubinowym kolorze, z jaśniejszymi refleksami. Wyczuwalne aromaty wiśni i malin, z akcentami dojrzałych czereśni i truskawek. Temperatura serwowania: 14 -17 0 C.
  • CABERNET SAUVIGNON – CZERWONE PÓŁSŁODKIE – produkt z intensywnymi nutami czerwonych owoców i charakterystycznym bukietem czarnej jagody. Idealnie sprawdzi się do każdego codziennego obiadu oraz przekąsek mięsnych i warzywnych. Temperatura serwowania: 14 -17 0 C.

    12,00%0,75l

Producent: WINEINTERNATIONAL

————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

 

RESERVE 

  • RIESLING  – BIAŁE PÓŁWYTRAWNE – 12,5%  –  subtelny zapach zielonych owoców znakomicie współgra z nutami mineralnymi. Idealne sprawdza się jako aperitif, bądź  jako dodatek do lekkich dań. Temperatura przechowywania: 5 -20 0 C.
  • SAUVIGNON BLANC – BIAŁE PÓŁSŁODKIE – 12% – wyróżnia się delikatnym bukietem brzoskwiń, moreli, skoszonej trawy. Temperatura przechowywania: 5 -20 0 C.
  • CABERNET SAUVIGNON – CZERWONE PÓŁWYTRAWNE – 12,50% – wyróżnia się delikatnym bukietem fiołków i czarnych porzeczek. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Idealnie pasuje do dziczyzny, czerwonego mięsa, sera. Temperatura przechowywania: 5 -20 0 C.
  • MERLOT

          0,75l

Producent: UNGHEN-VI

————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

 

POPPIES  WINO 

SAUVIGNON BLANC – BIAŁE PÓŁSŁODKIE -wino o bukiecie cytrusowym, przełamany aromatem dojrzałego agrestu i świeżo skoszonej trawy. Temperatura serwowania: 8-12 0 C.

  • MERLOT – CZERWONE PÓŁSŁODKIE –  wino o ciemnoczerwonej barwie, wyraźnie owocowym aromacie. Warto podawać do pieczonego drobiu i jagnięciny. Temperatura serwowania: 14-17 0 C.

    10 – 12%0,75l

Producent: Ungheni vin

 

————————————————————————————————————————————————————————————————–

MERENI WINO

  • MUSCAT – BIAŁE PÓŁSŁODKIE  13% -Zachwyca ciepłą, złotą barwą wyrafinowanym, bogatym bukietem cytrusów i kwiatów z uwodzicielską miodową nutką. Na podniebieniu jest dość zrównoważone.
  • FETEASCA NEAGRA –  CZRWONE WYTRAWNE   13% –  Charakteryzuje się wigorem i daje ciemno wybarwione wina z wyraźnymi nutami czarnej porzeczki, dość ekstraktywne. Nadaje się do dojrzewania w beczkach.
  • FETEASCA REGALA – CZERWONE PÓŁWYTRAWNE –  13% Niezwykłe połączenie pachnącej łąką,  autochtonicznej fetească regală z mineralnym, kwasowym rieslingiem reńskim. Wino pełne, zbudowane, cieszące długim                                                                                                         finiszem.

0,75L      MOŁDAWIA                                                 

 


———————————————————————————————————————————————————————-






Weryfikacja pełnoletności